Bondens marknad, umeå 2018


bondens marknad, umeå 2018

Mat och Dryck, Kultur och Nöje, Vimmel, Sport och Fritid, Mode och Shopping, Hälsa och Skönhet samt alla intressenta events i centrala Umeå. Bondens egen Marknad i Umeå har kommit för att stanna! Öppettider.00-.00, plats: Mellan Mimerskolan och Vänortsparken på Kungsgatan. Kontaktperson: Christina Hammarström, Hushållningssällskapet, tel. En av lördagarna i september har vi musikunderhållning. Här hittar du hantverk i trä, smide, stickat, keramik och skinn. Genom att klicka eller navigera på webbplatsen godkänner du att vi använder cookies för att samla information på och utanför Facebook. Bondens egen marknad är ett välkänt varumärke över hela landet under vilket små livsmedelsproducenter, bönder och odlare själva säljer sina egna varor. Och varorna är de färskaste du kan få tag. I år är det sjuttonde året i följd som Hushållningssällskapet anordnar marknaden i Umeå.

Arena/Plats: Forslundagymnasiet, kategori: Marknader, tillfälle: 11:00. Utöver de namngivna producenterna har vi en del nya företag som testar marknaden och deltar några gånger. Ta del av och dela med dig av det senaste från, om och kring Umeå. 404 sidan hittades ej, förmodligen är det ett event som har passerat Återvänd till startsidan. 23 september, 2017 kl 10-15, ort: Umeå, hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten, tänk dig en klassisk torgmarknad. Bondens egen marknad anordnas på lördagar. När du handlar av våra producenter får du garanterat nyskördat, närproducerat och småskaligt! Läs mer, inklusive om tillgängliga kontrollfunktioner: Cookiespolicy.

Tapas catering umeå, Scandic umeå syd telefon,

Du strosar omkring i ett hav av färger och får smaka lokala specialiteter som annars är svåra att finna. Café, iår är det Haga Bröd som har hand om Caféet. Intresset är stort, och det härliga utbudet av nyskördade grönsaker, blommor, småskaligt tillverkade ostar, fisk i olika former, sylt och saft, honung, svamp, bröd kommer att utökas ytterligare! E-post: Sponsorer: Vi kan påminna dig dagen före varje marknad! Luften är full av spännande dofter av nybakat bröd och färska grönsaker. Du kan tipsa en vän om påminnelsen genom att klicka på knappen till höger Tipsa en vän. 10-15 mellan 12 augusti-30 september på Kungsgatan umeå stockholm tåg vid Vänortsparken i Umeå. Lördagen den 15 september är temat Kålväxter och Christian Frelsöy, matkonsult på Hushållningssällskapet lagar mat av marknadens produkter och speciellt av kål. Lördagen den 8 september spelar Lennart Ljungqvist med solist Maria Lindblom, jazz och visor.

Finas konditori umeå
Scandic umeå syd kontakt
Mäklarcity umeå nina


Sitemap