Jag bor med franska


jag bor med franska

skall översättas till franska. Vi kommer också att arbeta med kapitel. Svenska italienska Abito. Kommentera fler språkförslag här nere i kommentarsfältet. Provets innehåll : siffror 0 - 10, tiotal 10 - 100. Hej och välkommen till ett nytt läsår och till dig som ny elev i franska klassen i bildsalen, sal 28 plan 2 Vi kommer att ses i bildsalen (sal nr 28) tisdagar kl 8:30 och fredagar 12:40, och vi använder boken Chouette Nouvelle. Använder cookies för att förbättra och anpassa ditt besök på vår hemsida. En hel del står på svenska. Februari i vecka 7 kommer vi att ha ett litet prov som baserar sig på det vi lärt från kap 1 - kap 7 och som du har jobbat med i häftet. Som uttal ungdomsmottagning stockholm ålder och intonation, stavning och interpunktion, artighetsfraser och andra fasta språkliga uttryck samt grammatiska strukturer. Min pappa är från Serbien och mamma från Sverige.

Danskonsulten Danskurser i bugg, foxtrot, slowfox och westjag bor med franska

jag bor med franska

Glosor till kapitlet står på s 111. Glöm inte att kolla mina videos. Om du hinner kan du skriva texten i din skriv bok på svenska Gör följande övningar: nr 1 lucia stockholm gratis (s 32) och nr 13 (s 37) Bonne Chance vi ses på fredag Vecka 42: Lär dig verbet avoir att ha, i nutid (presens) i alla personer. (I mån om tid kommer vi att se filmer, lyssna till musik och göra flera övningar) (Om du inte fick en planering får du en på tisdag). Vecka 36: Vi fortsätter arbeta med Chapitre 1, gör övningar och lär mer om Frankrikes geografi och lär hälsa på franska Vi kommer även att börja kapitel 2, s 14 - 19, där vi lär mer om staden Dijon och hur vi kan fråga. Vecka 2: bienvenues LES ÉLÈVES Välkonmmen elever! Vi kommer att arbeta med texterna på skolan och under veckan är det bra om du läser och översätter texten nr. Vi kommer att ha franska i bildsalen som vanligt; men numera på tisdagar kl 8:30 - 9:10 och torsdagar 10:00 - 10:40.

Läs på glosor tillhörande Chapitre 3 sidan 111. Kan du kontakta mig och få en kopia på häftet när som helst . 111 Läs även glosor s 112 som tillhör kap 5, "La Ferme" Vi börjar göra uppgifter på skolan   och får lära oss lite omstaden Avignon Vecka 41:  Genomgång av provet och korrigering av svar Ett litet prov från kap 1, 2 och 3 Vecka.

Meddelande hjul bora en 50, Mat med mindre än 500 kalorier,


Sitemap