Spårvagn 7 stockholm biljett


spårvagn 7 stockholm biljett

30-dagarsbiljett 570 kr 90-dagarsbiljett Biljetten gäller för resor med SL-trafiken i Stockholms län, samt pendeltåg till/från Bålsta och Gnesta. . Dessutom från den 10 till den 31 augusti. Biljetten finns både på engångskort och som biljett till SL Access-kortet. Passa er bara när ni går över gatorna, för spårvagnarna susar förbi i en bra fart! Uppsala län zon 2 och 5 SL Biljetten gäller för resa i hela SL-trafiken, samt i zon 2 och 5 i Uppsala län. Enkelt sätt att ta sig runt i Stockholm. Använder du ett kort du redan har, måste du ha haft en reskassa laddad på kortet förut, så att du har rätt priskategori inställd. Biljett laddad på ett SL Access-kort gäller i 75 minuter från det att du börjar använda den. Biljetten gäller i två timmar från köptillfället och kan användas en gång.

Du kan välja att skriva ut den på papper eller ladda den på ett SL Access-kort. Biljett laddad på ett SL Access-kort gäller i 75 minuter från det att du börjar använda den. Om du inte hittar en biljett som passar din resa.

Köpa biljettspårvagn 7 stockholm biljett

Den här biljetten ger också rätt till passage till och från tågstationen vid Arlanda flygplats. Pensionärer och vuxna studenter betalar fullt pris (vuxen) för den här biljetten. Uppsala län zon 3 SL Biljetten gäller för resa i hela SL-trafiken, samt i zon 3 i Uppsala län. Fri entré Spara 180 kr 4, hop On - Hop Off Buss och båtturer. Biljett, det bästa är om ni köper ett kort för då blir resorna billigare. 30-dagarsbiljett med Arlandapassage Biljetten gäller för resor med SL-trafiken i Stockholms län, samt pendeltåg till/från Bålsta och Gnesta.

Familjärt hotell stockholm
Spring för livet 2018 stockholm
Omega pharma stockholm


Sitemap