Min tandläkare i malmö


min tandläkare i malmö

nivå och besitter kunskap och egenskaper som gör dem unika. Tandkronor, tänder kan vara djupt slitna, illa lagade, mörka eller ha en helt felaktig form. TandCity en privat tandläkare i Malmö. De ska känna sig trygga och säkra. Däremot är det ovanligt att mottagningar har öppet på kvällar och helger om de inte har särskild jourpersonal eller är en akutklinik.

min tandläkare i malmö

Tandblekning hemma, om du önskar använda dig av hemmablekning så erbjuder vi dig både gel och tandskenor för din hemmablekning. Några möjligheter/korrigeringar som vi erbjuder är: Sneda tänder, missfärgade tänder.

Varje dag sätter vi av tider för att ha möjlighet att tillgodose de patienter som är i akut behov av en tandläkare. Hos oss får du och hela din familj den bästa tandvården som ni kan förvänta. Boka din tid i lugn och ro via vår hemsida. Självklart går det även bra att ringa till oss för att boka din tid. Det är ofta den bästa lösningen om man vill dölja missfärgningar, mellanrum, fulla fyllningar eller ojämnheter. Den är unik i sitt slag med en kombination av tandvårdsbutik och tandläkarpraktik och behandlingsrummen är placerade inuti glaskuber i två etage för att få behålla den stora tillgången till dagsljus i lokalen. På kliniken görs ett tandavtryck på dina tänder för att tillverka en anpassad blekningsskena för just dina tänder. Se vår kontaktsida här, eller ring oss för att boka tid. Det är också det företag som är ägt av staten. Vi är ett tandläkarpar, utbildade på Karolinska Institutet i Stockholm men födda och uppväxta i närheten av Malmö. Fredag: 8:00 14:00, vi hälsar dig välkommen till våra tandläkare på Kockum Kockum i Malmö. Urval av våra tjänster i Malmö.


Sitemap